Entreprise

Solidt håndværk og god rådgivning

Det startede med en bil på afbetaling. Og en ung mand, der modigt koblede arbejdsomhed med solid uddannelse og erfaring fra entreprenørbranchen for at starte op for sig selv. Det er mange spændende opgaver siden, og bilen er for længst skiftet ud. Udgangspunktet er der dog ikke ændret det mindste på: En aftale er en aftale, og arbejdsdagen er ikke slut, før opgaven tillader det. Uanset opgavens størrelse bliver den løst på et fundament af solidt håndværk og god rådgivning. Måske er det derfor, at det slet ikke har været nødvendigt at annoncere for at holde ordrebogen mere end fuld.

Stabil og fleksibel

Michael Ritz er fremtidens entreprenør. I stedet for en stor og krævende maskinpark lejer han de maskiner, der skal til for at løse den givne opgave. Samtidig arbejder han sammen med præcis det team, der passer bedst til opgaven. Det giver en fleksibilitet og smidighed, som kommer kunderne til gode både i prisen, i processen og i det endelige resultat.

”Michael er let at snakke med, meget arbejdsom og stabil. Min varmeste anbefaling” - Per Nielsen, Jægerspris ”Michael overholder alle aftaler til punkt og prikke, både hvad angår indhold og pris” - Jørgen Ingvardsen, Over Dråby

 

Tak for din henvendelse, du vil blive kontaktet hurtigst muligt.