Fundering

Fleksibel og stabil

Et godt fundament er starten på ethvert byggeri. Hos Ritz Entreprise lægger vi vægt på at være den stabile og fleksible samarbejdspartner. Vi starter altid med at besigtige opgaven, skabe os et overblik over omfanget og give et fast tilbud. Det, synes vi, er mest fair. Alle vores aftaler indeholder en tidsplan, som vi sætter en ære i at overholde. Til hver opgave lejer vi de nødvendige maskiner og indkalder det nødvendige mandskab. Vi trækker på en række faste samarbejdspartnere, der har samme kvalitetssans som os. Det sikrer kunderne en smidig arbejdsproces, en konkurrencedygtig pris og et godt resultat.

Ungdom koblet med erfaring

I spidsen for Ritz Entreprise står Michael Ritz, som trods sin unge alder har mange års erfaring med fundering af vidt forskellige bygninger.

”Ritz Entreprise har blandt andet hjulpet mig med nedrivning og fundering, da jeg inddrog en overdækket terrasse til huset. Michael en frisk ung mand, som ikke er bange for at tage fat. Oven i købet er han både fleksibel og vedholdende. Jeg er meget tilfreds” - John Jespersen, Vellerup  

Tak for din henvendelse, du vil blive kontaktet hurtigst muligt.